Aikuisten liikuntaryhmät

Tossua toisen eteen -reeniryhmä Tursolan koululla maanantaisin klo 19.15-20.15

Tehokasta lihaskuntoharjoittelua talvikaudeksi. Ryhmässä kehitetään mm. kehonhallintaa ja kuntoa ja harjoitellaan nopeutta sekä vahvistetaan eri lihasryhmiä. Tule mukaan haastamaan itseäsi erilaisilla oheisharjoitteilla koodinaatioliikkeistä reaktionopeuteen asti. Osallistujat pääsevät myös vaikuttamaan kertojen sisältöihin.

Hinta syyskaudelta, 31.8.-27.11.2020. (ei viikolla 42) on 60e.

Lihaskunto & lihashuolto Suoraman työväentalolla torstaisin klo 20.00-21.30

Tehokasta lihaskuntoharjoittelua miehille ja naisille, välineinä jumppakuminauha ja käsipainot. Kehitämme tasapainoa, lihaskuntoa, keskivartalon hallintaa ja liikkuvuutta monipuolisin liikesarjoin. Lopuksi huolelliset venyttelyt ajan kanssa.

Ryhmän ohjaajana jatkaa fysioterapeutti Johanna Rajala. Toivotamme tervetulleiksi mukaan kaikki uudet ja jo ennestään tutut reippailijat!

Mukaan tarvitset: Sopivat jalkineet, jumppapatjan, vesipullon ja käsipainot (jumppakuminauhoja löytyy ohjaajalta lainattavaksi).

Talvikauden (syksy 2020-kevät 2021) hinta on 90€. 

Lihaskuntojumppa Vatialan koululla perjantaisin klo 19-20.30

Tehokasta lihaskuntoharjoittelua miehille ja naisille, välineinä jumppakuminauha ja käsipainot. Kehitämme tasapainoa, lihaskuntoa, keskivartalon hallintaa ja liikkuvuutta monipuolisin liikesarjoin. Viimeisen vartin keskitymme kehoa huoltaviin venytyksiin.

Ryhmän ohjaajana jatkaa fysioterapeutti Johanna Rajala. Toivotamme tervetulleiksi mukaan kaikki uudet ja jo ennestään tutut reippailijat!

Mukaan tarvitset: Sopivat jalkineet, käsipainot, jumppapatjan ja vesipullon (jumppakuminauhoja löytyy ohjaajalta lainattavaksi).

Talvikauden (syksy 2020 – kevät 2021) hinta on 90€. 

Tuoreimmat uutiset