Harrastekoripallo ja koripallokoulut

Koripallokoulut

Koripallokouluissa liikutaan monipuolisesti, kehitetään motorisia taitoja hyppien ja temppuillen sekä tutustutaan koripalloon leikinomaisten harjoitteiden ja pelien avulla. Samalla opetellaan joukkuelajeihin kuuluvaa yhteispeliä ja toisten pelaajien huomioimista. Sarjapelejä ei ryhmällä vielä ole, vaan painopiste on omien taitojen ja ominaisuuksien kehittämisessä.

Syyskauden hinta 65€ (n. 13 krt) ja kevätkauden hinta 75€ (n. 15 krt)

Harrastekoripallo

Ryhmä on suunnattu 9-12-vuotiaille lapsille/nuorille, pojille ja tytöille, jotka haluavat harrastaa koripalloa ilman kilpailullisia tavoitteita.

Ryhmässä opetellaan koripallopelin perustaitoja, pelisääntöjä sekä pelataan paljon. Tavoitteena on kohottaa kuntoa, edistää liikunnallisia elämäntapoja, saada uusia kavereita sekä pitää hauskaa mukavassa porukassa. Aikaisempaa kokemusta koriksesta ei tarvitse olla.

Syyskauden hinta 65€ (n. 13 krt) ja kevätkauden hinta 75€ (n. 15 krt)

Harrastepalloilu 

Ryhmä 9-12-vuotiaille. Ohjelmassa eri lajeihin tutustumista (salibandy, koripallo, futsal, sulkapallo, lentopallo ym.) ja pelailua rennossa ilmapiirissä. Osallistujat pääsevät vaikuttamaan kertojen sisältöihin. Mukaan ovat tervetulleita kaiken tasoiset liikkujat.

Syyskauden hinta 65€ (n. 13 krt) ja kevätkauden hinta 75€ (n. 15 krt)

 

Ilmoittautuminen

Tiedostot

 

Tuoreimmat uutiset

Ei näytettäviä julkaisuja.