Nassikkapaini (4-7v)

Nassikkapaini on leikinomaista ja monipuolista liikuntaa ja se antaa lapsille mahdollisuuden könytä iloisesti, liikkua ja leikkiä oikein kunnolla. Kyseinen laji on myös hyvä energian purkamisväline, sillä se sisältää leikkimielistä kisailua ja könyämistä yhteisesti hyväksyttyjen sääntöjen puitteissa.

Nassikkapaini sopii sekä tytöille että pojille. Harjoitusten tuoksinassa kunto kohenee huomaamatta. Tunneilla kehitämme nopeutta ja ketteryyttä, ja lisäksi laji kasvattaa suvaitsevaisuutta yhdessäolon avulla. Paini myös tyydyttää kamppailunhalua, joten voimien ja taitojen mittely rauhoittaa vilkkaankin vipeltäjän.

Tunnit koostuvat erilaisista peleistä, leikeistä ja painiharjoitteista.

Nassikkapaini on lasten oma liikuntatuokio. Ensimmäisestä kerrasta lähtien pyrimme siihen, että vanhemmat eivät seuraa tuntia salissa. Poikkeuksena ovat perhekerrat, joita pyrimme mahdollisuuksien mukaan pitämään vähintään kerran kaudessa ja joille vanhemmat ovat erittäin tervetulleita.

Syyskauden hinta 65€ (n. 13 krt) ja kevätkauden hinta 75€ (n. 15 krt)

Perhepaini on aikuisen ja lapsen yhteinen harrastus, jossa harjoitellaan liikunnallisia taitoja ja ryhmässä toimimista monipuolisilla ja hauskoilla harjoitteilla. Lapset pääsevät harjoittelemaan painitaitoja vanhempien kanssa leikkimielisten kisailujen ja parikamppailujen avulla. Samalla aikuiset saavat hyvää kuntoliikuntaa.

Tunnit koostuvat erilaisista peleistä, leikeistä ja painiharjoitteista.

Syyskauden hinta 65€/lapsi (n. 13 krt) ja kevätkauden hinta 75€/lapsi (n. 15 krt)

Ilmoittautuminen


Tiedostot

 

Tuoreimmat uutiset

Ei näytettäviä julkaisuja.