Haussa ohjaajia/apuohjaajia kevätkauden harrasteliikuntaryhmiin

Julkaistu

Haemme kevätkaudeksi 2021 liikunnallisia henkilöitä ohjaajiksi/apuohjaajiksi 3-12-vuotiaiden lasten harrasteliikuntaryhmiin (mm. temppukoulut, sirkus ja akrobatia, nassikkapaini, yleisurheilu, cheerleading, uimakoulut ja sählykerhot). Mahdollisuus tuurailla myös muissa seuramme harrasteliikuntaryhmissä. Ryhmiä on monilla kouluilla ympäri Kangasalaa ja niihin voit tutustua tarkemmin osoitteessa: www.ku-68.fi

Sinulle voidaan sopia vedettäväksi yksi tai useampia liikuntaryhmiä viikossa. Edellytämme sitoutumista saman ryhmän/ryhmien vetämiseen viikoittain pääsääntöisesti koko kevätlukukauden ajan ja katsomme eduksi, mikäli voit ohjata useampana iltana viikossa. Mainitsethan hakemuksessa, minä iltoina olisit käytettävissä ja mitä ryhmää/ryhmiä mieluiten ohjaisit.

Ohjauksia on pääasiassa arki-iltaisin klo 16.30-20 välillä ja sopimuksen mukaan 1-8h viikossa. Kevätkausi alkaa viikolla 2 ja jatkuu viikolle 17.

Valittavalta henkilöltä katsomme eduksi:
-kokemusta lasten kanssa työskentelystä
-oma urheilutausta

Seura vastaa ohjaajien kouluttamisesta ja perehdyttämisestä.

Maksettava korvaus tuntiperusteinen; tehtävän, koulutuksen ja kokemuksen mukaan.

Työnantajana arvostamme joustavuutta, liikunnallisuutta, positiivista asennetta ja tekemisen meininkiä. Mikäli sinulta löytyy kaikkea tätä, pistä ihmeessä hakemusta tulemaan!

Tehtävään valittavan on esitettävä rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa säädetty rikostaustaote ennen tehtävän vastaanottamista.

Lisätietoa ja hakuohjeet: https://paikat.te-palvelut.fi/tpt/10522729?lang=fi