Kilpailut

VIIKKOKISAT

Seuramme järjestää Kyötikkälän urheilukentällä kesäkauden 2021 aikana neljä viikkokisaa. Viikkokisapäivät ovat tiistaisin ja torstaisin. Viikkokisapäivinä yleisurheilukoulut ja valmennusryhmät eivät kokoonnu. Viikkokisojen lajit julkaistaan nettisivuillamme viimeistään kahta viikkoa ennen kisoja. Ensimmäisen kisan lajit löytyvät oheisesta linkistä; (https://ku-68.fi/ku-68-viikkokisa-i-22-6-2021/)

Kisapäivät, kesäkausi 2021:

22.6. Viikkokisa I

13.7. Viikkokisa II

12.8. Viikkokisa III

24.8. Viikkokisa IV

 

Viikkokisat 2013 ja aiemmin syntyneille

2013 ja aiemmin syntyneille urheilijoille järjestämme viikkokisat kisapäivinä klo 18.00 alkaen. Kunakin kilpailupäivänä on mahdollista kilpailla 2-4 lajissa, kisasta riippuen.

Viikkokisat 2014-2015 ja aiemmin syntyneille

2014-2015 -syntyneille urheilukoululaisille järjestämme viikkokisat kisapäivinä n. klo 17.30 alkaen. Kunakin kilpailupäivänä on mahdollista kilpailla kahdessa lajissa.

Viikkokisat 2016-2018 -syntyneille

2016-2018 -syntyneille urheilukoululaisille järjestämme viikkokisat kisapäivinä n. klo 17.00 alkaen. Kunakin kilpailupäivänä on mahdollista kilpailla yhdessä lajissa.

 

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen kilpailuihin tehdään oheisesta linkistä löytyvällä lomakkeella (aukeaa n. viikkoa ennen kisaa). Ilmoittautuminen; https://forms.gle/dKB2oViDZTPR65Vg9 . Lisenssin omaavilla kilpailijoilla ilmoittautuminen onnistuu myös kilpailukalenterin kautta.

Ilmoittauduthan kisoihin viimeistään kisoja edeltävänä päivänä klo 12 mennessä.

Laitamme kilpailun aikataulun sähköpostitse kilpailupäivänä ja se tulee myös heti valmistuttuaan MyClubin tiedotteisiin. 

 

PALKITSEMINEN

Vakiintuneen käytännön mukaan viikkokisoihin osallistuneet urheilijat palkitaan seuraavasti:

‐ 1-2 kertaa viikkokisoihin osallistunut urheilija palkitaan mitalilla.
‐ Vähintään 3 kertaa viikkokisoihin osallistunut urheilija palkitaan pokaalilla.
‐ Jokaisessa ikäluokassa viikkokisojen sijat 1-3 saavuttaneet urheilijat palkitaan pokaalilla.

‐ Kauden aikana sisulisäpisteitä keränneet urheilijat palkitaan pokaalilla.

HUOM! Palkintojen jako tapahtuu kauden päätöstapahtumassa syys-lokakuussa. 

 

 

Järjestämme kisat SUL:n, AVI:n ja PSHP:n antamien ohjeiden mukaisesti. Huolehdimme välineiden hygieniasta ja kisapaikalla on käsien pesu- ja desinfiointimahdollisuus. Toivomme, että huolehditte omalta osaltanne turvaväleistä. Lisäksi ruuhkien välttämiseksi suorituspaikoilla toivomme, että lapsella on suorituspaikalla mukana vain yksi huoltaja.

Kioski on kisapäivänä avoinna. Maksuvälineenä kahviossa käy käteinen ja yleisimmät pankkikortit.

Kisaaminen seuran viikkokisoissa on kaikille yleisurheilutoiminnassa mukana oleville ilmaista ja kannustamme kaikkia rohkeasti kokeilemaan kisailua. Tervetuloa mukaan kisailemaan!