Kilpailut

Viikkokisat

Seuramme järjestää Kyötikkälän urheilukentällä kesäkauden 2020 aikana neljä viikkokisaa. Viikkokisapäivät ovat tiistaisin ja torstaisin. Viikkokisapäivinä yleisurheilukoulut ja valmennusryhmät eivät kokoonnu. Viikkokisojen lajit julkaistaan nettisivuillamme viimeistään kahta viikkoa ennen kisoja.

Kisapäivät, kesäkausi 2020:
30.6. Viikkokisa I
16.7. Viikkokisa II
4.8. Viikkokisa III
27.8. Viikkokisa IV

Viikkokisat 2011 ja aiemmin syntyneille
2011 ja aiemmin syntyneille urheilijoille järjestämme viikkokisat kisapäivinä klo 18.00 alkaen. Kunakin kilpailupäivänä on mahdollista kilpailla 2-4 lajissa.

Viikkokisat 2012-2014 ja aiemmin syntyneille
2012-2014 -syntyneille urheilukoululaisille järjestämme viikkokisat kisapäivinä klo 17.30 alkaen. Kunakin kilpailupäivänä on mahdollista kilpailla kahdessa lajissa.

Viikkokisat 2015-2017 -syntyneille
2015-2017 -syntyneille urheilukoululaisille järjestämme viikkokisat kisapäivinä klo 17.15 alkaen. Kunakin kilpailupäivänä on mahdollista kilpailla yhdessä lajissa.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen kilpailuihin tehdään oheisesta linkistä löytyvällä lomakkeella (aukeaa n. viikkoa ennen kisaa). Ilmoittautuminen; https://forms.gle/dKB2oViDZTPR65Vg9. Lisenssin omaavilla kilpailijoilla ilmoittautuminen onnistuu myös kilpailukalenterin kautta.

Ilmoittauduthan kisoihin viimeistään kisoja edeltävänä päivänä klo 12 mennessä.

Palkitseminen

Vakiintuneen käytännön mukaan viikkokisoihin osallistuneet urheilijat palkitaan seuraavasti (HUOM! Elokuun alkupuolella olevat hippokisat lasketaan myös yhdeksi viikkokilpailuksi):

  • 1-2 kertaa viikkokisoihin osallistunut urheilija palkitaan mitalilla.
  • Vähintään 3 kertaa viikkokisoihin osallistunut urheilija palkitaan pokaalilla.
  • Jokaisessa ikäluokassa viikkokisojen sijat 1-3 saavuttaneet urheilijat palkitaan pokaalilla.
  • Kauden aikana sisulisäpisteitä keränneet urheilijat palkitaan pokaalilla.

HUOM! Palkintojen jako tapahtuu kauden päätöstapahtumassa syys-lokakuun vaihteessa.

Järjestämme kisat SUL:n, AVI:n ja hallituksen antamien ohjeiden mukaisesti. Huolehdimme välineiden hygieniasta ja kisapaikalla on käsien pesu- ja desinfiointimahdollisuus. Toivomme, että huolehditte omalta osaltanne turvaväleistä. Lisäksi ruuhkien välttämiseksi suorituspaikoilla toivomme, että lapsella on suorituspaikalla mukana vain yksi huoltaja.

Kioski on kisapäivänä avoinna, joten kannattaa varata käteistä mukaan, mikäli haluatte hyödyntää kioskin palveluita. Myös MobilePay käy meillä maksuvälineenä heinäkuusta lähtien, koitetaan tosin parhaamme mukaan saada se käyttöön jo ensimmäiseksi kisapäiväksi.

Kisaaminen seuran viikkokisoissa on kaikille yleisurheilutoiminnassa mukana oleville ilmaista ja kannustamme kaikkia rohkeasti kokeilemaan kisailua.

Tulospalvelu ja kilpailuinfo