Koripallojaoston tavoitteena on kasvattaa uusia koripallon pelaajia alkaen pallokouluista aina vanhempiin ikäluokkiin (C-, B-sarjat) asti. Joukkueita on sekä tytöille, että pojille. Tavoitteena on järjestää jäsenille monipuolista liikuntaa, joukkue- ja yksilötaitoja koripallon parissa. Myös yleinen joukkuekäyttäytyminen ja kasvatus harjoituksissa ja pelimatkoilla ovat valmennuksen tavoitteissa.

Valmennus koostuu jaoksen päävalmentajasta ja joukkuekohtaisista valmentajista sekä apuvalmentajista. Päävalmentaja avustaa joukkueiden valmentajia ikäkausille sopivien valmennussuunnitelmien laatimisessa ja tukee valmentajia kauden aikana.

Joukkueet päättävät itsenäisesti sarjoihin koripalloliiton sarjatoimintaan osallistumisesta. Osallistuminen vaatii sitoutumista koko joukkueelta, valmennukselta ja vanhemmilta. Samoin sarjaan osallistuminen tuo mukanaan kustannuksia, jotka joukkueen tulee kattaa. Kustannuksia muodostuu liiton sarjamaksuista, erotuomarimaksuista, peliasuista, lisensseistä, vakuutuksista ja pelimatkoista.

Ilmoittautuminen

Koripallon yhteyshenkilö

Mikko Kihlström, valmennuspäällikkö
koripallo@ku-68.fi
0400 709 480


Tuoreimmat uutiset

Ei näytettäviä julkaisuja.

KU-68 Koripallo Facebookissa