KU-68 tarjoaa liikunnallisen hauskaa tekemistä kesälle 2021 – Ilmoittautuminen alkaa 6.4. klo 10

Julkaistu

‍Liikunnallisen hauskaa tekemistä kesään!☀

Ilmoittautuminen kesäkauden harrasteliikuntaryhmiin alkaa 6.4. klo 10.00

KU-68 järjestää monenlaista sporttista toimintaa kesäkaudella (kesä-elokuu). Toimintaan osallistuvalla ei tarvitse olla tiettyä omaa lajia eikä erityisiä taitoja vaadita, vaan kaikki ovat tervetulleita mukaan toimintaan. Päätavoitteena ryhmissämme on liikunnan ja yhdessäolon tuoma riemu ja samalla uusien taitojen oppiminen.

Kesäkaudella 2021 tarjoamme:

SPORTTIKERHOT 3-10v
Sporttikerhot toimivat koululaisten kesäloman ajan monilla eri kentillä ympäri Kangasalaa. Kerhoissa on omat ryhmät 3-4, 5-6 ja 7-10-vuotiaille. Sporttikerhoissa vietetään kesäpäiviä liikunnallisen tekemisen parissa. Luvassa on paljon erilaisia aktiviteettejä aina frisbeegolfin ja Fun-Battlen kautta pesäpalloon ja perinteisiin pihapeleihin. Sporttikerhoissa tutustutaan leikkimielisesti useisiin urheilulajeihin erilaisten viitepelien ja -leikkien avulla. Kerhoissa lapset pääsevät myös itse vaikuttamaan ohjelmaan.

SPORTTILEIRIT 5-10v
Kesäleirit Vahderpään vapaa-aikakeskuksessa
Vahderpään vapaa-aikakeskuksessa kesäloman aikana järjestettävillä sporttileireillä on luvassa liikkumista pelien, leikkien ja uusien lajikokeiluiden muodossa. Leirit tarjoavat lapsille paljon uusia elämyksiä ja liikunnallisia aktiviteetteja, yhdessä tekemisen riemua sekä uusia ystäviä ja runsaasti hauskanpitoa. Leireillä on ohjelmassa myös saunomista, uimista ja seikkailua leirikeskuksen lähiympäristössä.

Kesäsportti -päiväleirit Vatialan koululla
Kesäkuun ensimmäisten viikkojen päiväleireillä on luvassa runsaasti hauskaa ja sporttista ohjelmaa lajikokeilujen, pelien ja leikkien muodossa. Leirille osallistuvalla ei tarvitse olla tiettyä omaa lajia eikä erityisiä taitoja vaadita, vaan kuka tahansa voi osallistua. Leirin aikana touhuilemme sekä ulkona, että sisällä. Ohjattua toimintaa on leiripäivinä klo 9-15.

PARKOUR 6-10v
Parkour on laji, jossa pyritään sulavaan ja nopeaan liikkumiseen paikasta toiseen. Aloittelijat ja edistyneemmät lapset voivat harjoitella tunnilla samaan aikaan. Tunneilla harjoitellaan parkourin peruselementtejä, hypitään, ohitetaan ja ylitetään esteitä sekä harjoitellaan akrobatiaa. Parkourin ohella ohjelmassa on erilaisia pelejä ja leikkejä.

YLEISURHEILUKOULUT 2009-2018 synt.
Yleisurheilukoulut aloittavat toimintansa kesäkuussa Kyötikkälän urheilukentällä ja jatkuvat läpi kesän. Urheilukouluissa harjoitellaan yleisurheilun peruslajitaitoja. Nopeus, ketteryys, tasapaino ja erilaiset liikkumistaidot kehittyvät kuin huomaamatta. Leikinomaisuus on toiminnan perusajatus, jonka pohjalta uusia taitoja opitaan. Erilaiset liikuntaleikit ovat urheilukoulussa tärkeässä osassa ja kesän aikana ehditäänkin oppia paljon uusia leikkejä ja tutustua moniin eri yleisurheilulajeihin.

JUOKSUKOULUT AIKUISILLE
Liikkumisen iloa juoksuun! Tunneilla tehdään harjoittelusisällöstä moniulotteista lajinomaisten oheisharjoitteiden kautta. Ryhmästä saat tukea juoksutekniikkaan, vinkkejä lajin eri osa-alueiden harjoittamiseen, sekä paljon tarkoituksenmukaista ja kehittävää treeniä. Tunneilla pyritään huomioimaan myös lihaskunnon, liikkuvuuden ja lihashuollon osuudet omina harjoitteinaan. Juoksukouluissa on omat ryhmät aloittelijoille ja kokeneemmille.

REENIRYHMÄ AIKUISILLE
Tehokasta lihaskuntoharjoittelua kesä-elokuuksi. Ryhmässä kehitetään mm. kehonhallintaa ja kuntoa jopa huomaamatta ja harjoitetaan nopeutta sekä vahvistetaan eri lihasryhmiä. Tule mukaan haastamaan itseäsi erilaisilla oheisharjoitteilla koordinaatioliikkeistä reaktionopeuteen asti. Osallistujat pääsevät myös vaikuttamaan kertojen sisältöihin.

AIKUISTEN YLEISURHEILUKOULU
Aikuisten yleisurheilukoulu on tarkoitettu yleisurheilusta kiinnostuneille ja sitä kokeilemaan lähteville aikuisille. Urheilukoulu ei vaadi aiempaa yleisurheilutaustaa vaan antaa mahdollisuuden uuden lajin kokeilemiseen “aikuisiällä”. Yleisurheilukoulussa harjoitellaan monipuolisesti eri yleisurheilulajeja ja harjoituksiin kuuluu myös aina monipuolinen alku- ja loppuverryttely.

LIHASKUNTO & KEHONHUOLTO, etäkurssi
Fysioterapeutin ohjaamaa tehokasta ja turvallista lihaskuntoharjoittelua, jossa välineinä käytetään käsipainoja, jumppapatjaa ja vastuskuminauhaa. Tämä treeni kehittää lihasten kestävyysvoimaa, tasapainoa, keskivartalon hallintaa, koordinaatiota ja kehon liikkuvuutta. Kurssi toteutetaan etäopetuksena Teamsin välityksellä.


Tulevan kesäkauden maksuihin on mahdollista anoa tarvittaessa alennusta (50% hinnasta) tai vapautusta täyttämällä oheinen lomake; https://forms.gle/Dc79HgzhVKXkMyxu7

Lisätietoa ryhmistä liitteenä ja nettisivuillamme.

Ilmoittautumiset 6.4. klo 10 alkaen: www.ku-68.fi/harrasteliikunta/ tai suoraan MyClubin kautta; https://ku-68.myclub.fi/flow/events/public.