Tilannetietoa lasten harrastusryhmien jatkumisesta maaliskuussa

Julkaistu

Alle 13v lasten ryhmät jatkavat toistaiseksi normaalisti toimintaansa. 2007 ja aiemmin syntyneiden lasten harrastusten jatkumisesta/poikkeusjärjestelyistä tiedotamme jokaista ryhmää erikseen tämän viikon (vko10) aikana.

Vielä muistutuksena pyydämme kiinnittämään huomiota erityisesti seuraaviin asioihin, jotta vältymme ylimääräisiltä kontakteilta ja saamme jatkaa harrastuksia mahdollisimman pitkään;

o Saatto- ja noutotilanteet hoidetaan ripeästi ja perheestä vain yksi henkilö toimii saattajana. Muistattehan olla ajoissa paikalla aloituksessa ja lopetuksessa.

o Saattotilanteissa aikuiset käyttävät aina kasvomaskia sisätiloissa ja lisäksi pyydämme huomioimaan turvavälin muihin harrastajiin.

o Lapsen saattaja ei voi jäädä sisälle odottamaan harjoitusten ajaksi.

o Kouluikäisten lasten saattajat eivät tule sisätiloihin (ellei tähän ole välttämätön syy).

o Tule tunnille vasta sen alkaessa. Harjoitusten alkua ei odoteta sisätiloissa, vaan ulkona. Liikuntatiloista poistutaan välittömästi tunnin päättymisen jälkeen.

o Tunneille voi osallistua vain terveenä. Mikäli lapsella on pieniäkin sairauteen viittaavia oireita, jäättehän kotiin tervehtymään.

o Pue liikuntavaatteet, täytä juomapullo ja käy vessassa jo kotona ennen harjoituksia.

o Pikkolan 5-6v temppukouluryhmäläiset ja Vatialan 5-6v temppukouluryhmäläiset voivat jatkossa tulla ennen ryhmän alkamista pukuhuoneeseen ohjaajan valvonnassa, eli huoltajan saattaminen sisätiloihin ei ole välttämätöntä. Varmistattehan kuitenkin, että ohjaaja on tietoinen lapsen saapumisesta paikalle.