Muut ryhmät

HARRASTEUINTIRYHMÄ I (10-14v)

Harjoitusryhmä I on jatkoa tekniikkarallille ja sopiva n. 10-14-vuotiaille uimareille, jotka osaavat perusteet neljän uintilajin tekniikoista. Ryhmässä harjoitellaan uintilajien tekniikkaa, hyppyjä ja käännöksiä, kisailuja, temppuja ja hauskanpitoa unohtamatta. Tavoitteena on kehittää edelleen eri lajien tekniikoita. Harjoittelu tapahtuu kuntoaltaassa.

HARRASTEUINTIRYHMÄ II (12-17v)

Harjoitusryhmä II 12 -17 -vuotiaille uimareille, jotka pystyvät uimaan yhtäjaksoisesti vähintään 200m. Uimataitovaatimuksena lisäksi 100m selkä-, rinta- ja vapaauintia, sekä 25m perhosuintia.

JUNIOR LIFESAVER CLUB (10-17v)

Kerhon tavoitteena on pitää hauskaa vedessä ja samalla oppia uusia uima- ja hengenpelastustaitoja. Pääsyvaatimuksena on 200m uimataito. Kerhossa harjoitellaan pelastautumista, erilaisia sukelluksia ja hyppyjä, leikkimielisiä kisoja unohtamatta. Käymme läpi myös uintitekniikoita.
 

AIKUISTEN TEKNIIKKAUINTI

Ohjattu uintiharjoitus vapaa- ja rintauinnin perustekniikan osaaville. Luvassa taitojen hiontaa ja perusteita selkä- ja perhosuinnista.

MASTERS –UINTIHARJOITUS

Uintiharjoitus aikuisuimareille, joilla perustaidot kaikista neljästä uintilajista. Valmis ohjelma, mutta ei varsinaista tekniikkaohjausta.

Tuoreimmat uutiset

Ei näytettäviä julkaisuja.