Sporttikerhot


Sporttikerhot 3-9v


Sporttikerhot toimivat kesäisin, koulujen loma-aikana, monella kentällä ympäri Kangasalaa. Sporttikerhoissa vietetään kesäpäiviä liikunnallisen tekemisen parissa. Luvassa on paljon erilaisia aktiviteettejä aina frisbeegolfin ja Fun-Battlen kautta pesäpalloon ja perinteisiin pihapeleihin. Sporttikerhoissa tutustutaan useisiin urheilulajeihin erilaisten viitepelien ja -leikkien avulla.

Talvikauden sporttikerhossa aikaa vietetään pelaillen ja kokeillen eri palloilulajeja sekä muita hauskoja pelejä esim. lipunryöstöä, kaupunkisotaa ja paljon muuta. Lapsen taitotasolla ei ole merkitystä. Kerhossa lapset pääsevät myös itse vaikuttamaan ohjelmaan.

Kesäkauden hinta 45€, jäsenmaksun maksaneilta 40€ (9krt)


Kepparikerhot 6-10v


Kerho keppihevosille ja heidän omistajilleen. Kepparikerhossa keppihevostellaan liikkuen ja temppuillen. Kepparilla liikkuminen kehittää mm. ponnistusvoimaa ja kimmoisuutta. Kerhossa on luvassa paljon keppariaiheista toimintaa kuten varusteiden laittoa, maastolenkkejä, leikkejä ja esteratoja. Osallistujat pääsevät vaikuttamaan kertojen sisältöihin.

Kesäkauden hinta 45€, jäsenmaksun maksaneilta 40€ (9krt)


Jalkapallokerhot 5-13v

Yhteyshenkilöt
Ida Puttonen
ida.puttonen@ku-68.fi


Image

Harrastejalkapalloryhmät 5-13-vuotiaille. Ohjelmassa lajiharjoittelua ja pelailua rennossa ilmapiirissä. Osallistujat pääsevät vaikuttamaan kertojen sisältöihin ja ryhmässä on mahdollisuus tutustua myös muihin pallopeleihin ja lajiharjoitteisiin. Mukaan ovat tervetulleita kaiken tasoiset liikkujat.

Kesäkauden hinta 45€, jäsenmaksun maksaneilta 40€ (9krt)


KORIpallokerhot 6-13v


Ryhmässä opetellaan koripallopelin perustaitoja, pelisääntöjä sekä pelataan paljon. Tavoitteena on kohottaa kuntoa, edistää liikunnallisia elämäntapoja, saada uusia kavereita sekä pitää hauskaa mukavassa porukassa. Aikaisempaa kokemusta koriksesta ei tarvitse olla. Ryhmän toiveiden mukaisesti voidaan myös harjoitella muita palloilulajeja. Mukaan ovat tervetulleita kaiken tasoiset liikkujat.

Kesäkauden hinta 45€, jäsenmaksun maksaneilta 40€ (9krt)


TANSSI&AKROkerhot 5-11v


Tunnilla liikutaan monipuolisesti vaihtuvien teemojen ja temppujen parissa, vahvistetaan perusmotorisia taitoja, tutustutaan tanssin sekä akrobatian maailmaan. Kesäkauden aikana harjoitellaan helppoja koreografioita ja monipuolisesti erilaisia akrobatiatemppuja. Osallistujat pääsevät vaikuttamaan kertojen sisältöihin. Mukaan ovat tervetulleita kaiken tasoiset liikkujat. Ryhmässä liikutaan säiden salliessa ulkona.

Kesäkauden hinta 45€, jäsenmaksun maksaneilta 40€ (9krt)


Ilmoittautuminen


Image
Image
Image