Koripallo

Koripallojaoston tavoitteena on tarjota Kangasalla laajasti mahdollisuuksia koripalloharrastukseen sekä kasvattaa uusia koripallon pelaajia alkaen pallokouluista ja harrastekoriksesta aina vanhempiin ikäluokkiin (U17) asti. Joukkueita on sekä tytöille että pojille. Tavoitteena on järjestää jäsenille monipuolista liikuntaa sekä kehittää joukkue- ja yksilötaitoja koripallon parissa. Myös yleinen joukkuekäyttäytyminen ja kasvatus harjoituksissa ja pelimatkoilla ovat valmennuksen tavoitteissa. Valmennus koostuu jaoksen valmennuspäälliköstä, joukkuekohtaisista valmentajista, apuvalmentajista sekä YMCA Tampereen valmentajista (yhteistyöjoukkueet).

Kaudella 2023-2024 teemme vanhemmissa ikäryhmissä (U17-U14 Pojat) valmennusyhteistyötä YMCA Tampereen kanssa. Uutena ryhmänä tarjoamme U8/U7 (2015-2016 syntyneet tytöt ja pojat) sekä monipuolisesti Pallokoulu ja Harrastekoris (tytöt ja pojat) -ryhmiä!

Joukkueet päättävät itsenäisesti sarjoihin koripalloliiton sarjatoimintaan osallistumisesta. Osallistuminen vaatii sitoutumista koko joukkueelta, valmennukselta ja vanhemmilta. Samoin sarjaan osallistuminen tuo mukanaan kustannuksia, jotka joukkueen tulee kattaa. Kustannuksia muodostuu liiton sarjamaksuista, erotuomarimaksuista, peliasuista, lisensseistä, vakuutuksista ja pelimatkoista.

Oletko kiinnostunut koripallon valmentamisesta Kangasalalla? Haemme jatkuvasti uusia kokeneempia sekä laji- tai palloilutaustaa omaavia valmentajia niin vastuu- kuin myös apuvalmentajiksi. Valmennuksesta maksetaan valmennuspalkkio. Mikäli asia kiinnostaa, ole yhteydessä Osmoon tai Arttuun!

Koripalloharrastuksen aloittaminen

Pallokouluihin sekä harrasteryhmiin ilmoittautuminen on auki syksyllä sekä vuoden vaihteessa. Sarjapelejä pelaaviin ryhmiin (U-alkuiset ryhmät) ilmoittaudutaan lähtökohtaisesti syksyllä kauden alkaessa. Joukkueisiin voi liittyä myös varsinaisten ilmoittautumisaikojen ulkopuolella riippuen joukkueen tavoitteista, harrastajatilanteesta ja uuden pelaajan taustasta. Erityisesti nuorempien ryhmiin otetaan uusia harrastajia myös kauden kuluessa. Ole rohkeasti yhteydessä joukkueen valmennukseen (yhteystiedot joukkueen omalla sivulla), mikäli et löydä sopivaa avointa ilmoittautumista.

Ilmoittautuminen joukkueisiin

Ilmoittautuminen harrastejoukkueisiin ja pallokouluihin


Koripallon yhteyshenkilöt

Joakim Gassama, Lajikoordinaattori
joakim.gassama@ku-68.fi
050 570 4219

Osmo Haapaniemi, Puheenjohtaja
osmo.haapaniemi@gmail.com
040 754 2730

Arttu Tuovinen, Valmennuspäällikkö
arttutuovinen1@gmail.com
040 555 2696


Tuoreimmat uutiset

Ei näytettäviä julkaisuja.