Salibandy

KU-68 salibandy – toimintaa kolmella tasolla

1. Kilpasalibandy

Kilpasalibandya pelataan Salibandyliiton Sisä-Suomen sarjoissa.
 
Kaudella 2019-2020 pelaamme seuraavasti;
– Miesten edustus 2. divisioonassa
– Miesten kakkonen 4. divisioonassa
– C2 P2006 salibandyliiton Sisä-Suomen poikien haastajasarjassa
– D1 P2007 salibandyliiton Sisä-Suomen poikien haastajasarjassa
– D2P2008 salibandyliiton Sisä-Suomen poikien haastajasarjassa ylempi
– D2 P2009 salibandyliiton Sisä-Suomen poikien haastajasarjassa alempi
– E2 P2010 salibandyliiton Sisä-Suomen poikien haastajasarjassa
– F1 P2011 salibandyliiton Sisä-Suomen poikien haastajasarjassa

2. Kerhosarjatoiminta

Pelaajat jotka haluavat sählykerhon jälkeen pelata kilpaa, siirtyvät ensin epävirallisiin maakuntasarja-joukkueisiin ennen siirtymistä varsinaisiin kilpasarjoihin.

Maakuntasarjamme on epävirallinen lähialueen maakuntaseurojen ylläpitämä organisaatio. Maakuntasarjoissa opetellaan kilpapelaamisen aakkoset ja kehitetään taitoja, jonka jälkeen on helpompi päättää lähteekö kilpapelaajapolulle vai jääkö maakuntasarjaryhmään.

Maakuntasarjoissa kaudella 2020-2021 pelaa P 2012 joukkue.

Maakuntasarjajoukkueet toimivat harrasteliikuntajaoston alaisuudessa.

3. Sählykerhot

Sählykerhoissa pelaaminen on isossa osassa jokaisella kerralla. Pelin ohella opettelemme sählyn perustaitoja, kuten syöttämistä, laukaisemista ja kuljettamista. Sähly kehittää tehokkaasti koordinaatiokykyä ja pelinlukutaitoa.

Lisäksi lapset oppivat toimimaan ryhmässä ja kuntokin kohenee huomaamatta. Sählykerhot ovat myös loistava tilaisuus tulla purkamaan energiaa positiivisessa ja kannustavassa ilmapiirissä!

Kerhoilla ei ole kilpailullisia tavoitteita ja myöskään aiempaa kokemusta lajista ei tarvita, vaan kuka tahansa voi tulla mukaan. Sählykerhot soveltuvat, sekä tytöille, että pojille. Kilpailusta kiinnostuneille seuran salibandyjaosto tarjoaa salibandyjoukkueita.

Sählykerhot toimivat harrasteliikuntajaoston alaisuudessa. 

Ilmoittautuminen

Salibandyn yhteyshenkilö

Reijo Hermanfors
050 582 7353


Tuoreimmat uutiset


KU-68 Salibandy Facebookissa

This message is only visible to admins.
Backup cache in use.

PPCA Error: Due to Facebook API changes it is no longer possible to display a feed from a Facebook Page you are not an admin of. The Facebook feed below is not using a valid Access Token for this Facebook page and so has stopped updating.

3 kuukautta sitten

KU-68 salibandy M1

EDARI VIIHTYI RILLAAMASSA

Ensimmäinen alkavan kauden välitilinpäätös pidettiin viime perjantaina kun lähes koko joukkue kerääntyi Suinulaan istumaan iltaa, saunomaan ja makkaranpaistoon. Samalla juteltiin kunkin fiiliksiä alkavasta kaudesta ja siitä, missä asioissa voidaan erityisesti toimintaa kehittää. Kaikkinensa todella onnistunut ilta ja mainio startti syksyyn kaukalon ulkopuolella!
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Näytä Facebookissa

3 kuukautta sitten

KU-68 salibandy M1

TAPPIO TASKUUN TORSTAILTA

KU kohtasi porrasta alempana pelaavan Lujan. Mollivoittoinen pre season sai jatkoa kun isännät taipuivat tasaisessa väännössä 4-7 (1-1, 2-2, 1-4).

Viimeisessä erässä vielä johdettiin mutta heppoinen rankkari vastustajalle ja perään pari vastahyökkäysmaalia käänsivät väännön vieraille. Otteissa oli kuitenkin hyviä aihioita ja saatiin selviä viitteitä siitä, että osassa asiosta on päästy oikeaan suuntaan.

Vielä on 3 viikkoa aikaa ennen kilpapelien eli Suomen Cupin 3. kierrosta. Harkkapelit jatkuvat viikon päästä kun kohtaamme Spiralille to klo 19 samassa divarilohkossa palloilevan SR IV:n.
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Näytä Facebookissa

3 kuukautta sitten

KU-68 salibandy M1

TÄNÄÄN PELATAAN TAAS!

Harjoitusottelut jatkuvat tänään paikallisderbyllä kun SB Luja saapuu kylään Spiralille. Viimeiset huhut tietävät kertoa Tommi Hildénin muskettisoturien olevan oivassa syysvireessä joten jos autosi tankki ei ole tyhjä tai polkupyöräsi pöllitty niin otapa suunnaksi illalla Kaukajärvi ja hyppää kakkoskentän lauteille klo 19.00!
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Näytä Facebookissa

3 kuukautta sitten

KU-68 salibandy M1

Henkilön KU-68 salibandy M1 kansikuva ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Näytä Facebookissa