Seura


Kangasalan Urheilijat KU-68 perustettiin 1968, jolloin Suoraman Ponnistuksen ja Vatialan Vauhdin toiminta yhdistettiin yhdeksi koko kuntaa koskevaksi TUL:n yleisseuraksi. Tänä päivänä seura kuuluu Hämeen Liikunta ja Urheilu aluejärjestöön ja Koripalloliittoon, Salibandyliittoon, Urheiluliittoon, sekä Uimaliittoon.

KU-68 on yleisseura, joka tavoitteena on tarjota liikunta- ja urheilumahdollisuus ”vauvasta vaariin”. Nuorimmat liikkujat ovat 2-vuotiaita temppukoululaisia ja vanhimmat liikkujat yli 90-vuotiaita seniorikuntoilijoita.

Seuralla on laaja harraste- ja kilpaurheilupohjainen liikuntatarjonta niin lapsille kuin aikuisillekin. Lapsille ja nuorille on harrasteliikunnan puolella tarjolla mm. temppukouluja, yleisurheilukouluja, parkouria, sählykerhoja, koripallokouluja, akrobatiaa, tanssia ja sporttikerhoja. Kilpaliikunnassa on tarjolla yleisurheilun valmennusryhmiä ja salibandy- ja koripallojoukkueita.

Aikuisille on tarjolla harrastepohjaisessa liikunnassa erilaisia ryhmäliikuntaryhmiä, vesiliikuntaa, kuntosaliohjausta, sählyä, koripalloa ja onki- ja pilkkiharrastusta.

Missio

  • Kaikille helppo liikunnan aloittaminen ohjatuissa matalankynnyksen harrasteryhmissä
  • Innostunutta, hyvin ohjattua liikuntaa vauvasta vaariin
  • Laadukasta ohjausta ja valmennusta valituissa kilpaliikunnan lajeissa

Visio
KU-68 on Kangasalan suurin ja monipuolisin seura 2020-luvulla. Toimintaa ohjataan ammattitaitoisesti koulutettujen liikunnanohjaajien ja muiden lajiosaajien avulla. Seura tarjoaa osaamistaan myös koulujen iltapäivätoimintaan ja päiväkotien liikuntatoiminnan aktivoimiseen.

Arvot
Syrjinnälle, häirinnälle ja kiusaamiselle on nollatoleranssi. Edistämme syrjimättömyyttä iän, sukupuolen, etnisen alkuperän, toimintakyvyn, kielen, uskonnon tai muun henkilöön liittyvän syyn perusteella.

Käytämme resurssimme tehokkaasti liikunnan ja urheilun näkökulmasta. Ohjaamme kertyneet tulot urheilun edistämiseen ja harrastusmaksujen maltillisuuteen, toiminnan kehitykseen ja vakaan talouden ylläpitoon. Tarjoamme myös mahdollisuuden saada hyvitys/vapautus kausimaksusta taloudellisin ja sosiaalisin perustein.

Tasa-arvo on kaiken toimintamme ja päätöksenteon lähtökohta. Kaikille tarjotaan mahdollisuus harrastaa lajiaan omalla tasollaan.

Tiedotamme ja viestimme toiminnastamme avoimesti esimerkiksi kotisivujen ja tiedotteiden kautta. Päätöksenteossa olemme riippumattomia emmekä aja henkilökohtaisia etuja.


HALLITUS 2023-2024


Puheenjohtaja
Jonas Oksanen

Sihteeri
Katri Vallenius

Jäsenet
Harrasteliikunta: Ida Puttonen
Salibandy: Elina Juntunen
Yleisurheilu: Risto Heinonen
Koripallo: Osmo Haapaniemi


Toimintakäsikirja »

Sponsoriyhteistyö»

Katso myös