Yleisurheilu

Yleisurheilukoulut 3-11-vuotiaille

Yleisurheilukoulut kuuluvat kesäkaudesta 2018 lähtien harrasteliikuntajaoston alle. Lisätietoa yleisurheilukouluista täältä.

Esivalmennusryhmät 8-12v

Esivalmennusryhmät sopivat kaikille yleisurheilusta harrastuksena kiinnostuneille, joilla on jo jonkun verran kokemusta eri yleisurheilulajeista. Esivalmennusryhmissä syvennetään eri lajien tekniikoita, ja ne valmistavat siirtymistä valmennusryhmään. Toivomme esivalmennusryhmään osallistujilta kiinnostusta myös kilpailemista kohtaan. Valmennusryhmät harjoittelevat kesäkaudella kahdesti viikossa Kyötikkälän urheilukeskuksessa.

Valmennusryhmään pääsy edellyttää aiempaa osallistumista yleisurheilukouluihin tai yleisurheilun kilpailutoimintaan.

Juniorivalmennusryhmät 10-15v

Kaikilla 10-15-vuotiailla kilpailuista kiinnostuneilla on mahdollisuus ilmoittautua juniorivalmennusryhmiin. Näissä ryhmissä harjoittelu keskittyy urheilukoulua tehokkaammin lajitaitojen ja perusominaisuuksien kehittämiseen. Harjoituksia on 2-3 kertaa viikossa ja ne kestävät  1,5 tuntia urheilukoulun 45/60 min sijasta.

Ryhmät muodostuvat 1-2 koulutetun valmentajan ympärille ja harjoituksia on ympärivuotisesti. Ryhmiin pääsemiseksi ei tarvita erikoislahjakkuutta, vaan innostunut asenne harjoittelua kohtaan on tärkeintä. Harjoittelun luonne on innostavaa ja tulevaisuuteen tähtäävää. Juniorivalmennusryhmiin osallistuvilta toivomme kilpailutoimintaan osallistumista, ainakin jossain määrin.

Juniorivalmennusryhmään pääsy edellyttää aiempaa osallistumista yleisurheilukouluihin tai yleisurheilun kilpailutoimintaan.

Ilmoittautuminen


Yleisurheilun yhteyshenkilö

Risto Heinonen
ristohei@gmail.com
040 537 4847


Tuoreimmat uutiset