Jäsenyys


Jäseneksi liittyminen

Seuran jäseneksi voi hallitus hyväksyä henkilön, joka sitoutuu nou­dat­tamaan seuran  toiminta-, kilpailu- ja kurinpitosääntöjä sekä niiden yhteisöjen, joihin seura jäsenenä kuuluu, sääntöjä ja määräyksiä, sekä maksaa vuosikokouksen määräämän jäsenmaksun.

Jäsenyyttä haetaan täyttämällä oheinen jäsenhakemuslomake myClubin kautta. Jäsenyyden hakeminen onnistuu myös ilmoittauduttaessa joukkueeseen tai harrastukseen, joissa jäsenyys on vaadittu.

Jäsenmaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä tai vaihtoehtoisesti ilmoittautumisen jälkeen lähetetään lasku jäsenmaksusta valintanne mukaan sähköpostitse tai e-laskuna. Jäsenedut astuvat voimaan, kun jäsen on maksanut jäsenmaksun.

Seuran järjestämille leireille ja osaan harrasteliikuntaryhmistä voi osallistua ja ilmoittautua maksamatta jäsenmaksua, mutta tällöin ei luonnollisesti ole oikeutta jäsenetuuksiin. Kilpa- ja joukkueurheilijoilla jäsenmaksu sisältyy kausimaksuun. 

Kannatusjäsenyys

Seuran kannatusjäseneksi voi liittyä yksityinen henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö, joka haluaa tukea seuran toimintaa suorittamalla toimintakaudelle määritellyn kannatusjäsenmaksun.

Käytämme kannatusjäsenmaksut kokonaisuudessaan vähävaraisten perheiden lasten liikuntaharrastusten tukemiseen. Myönnämme jatkuvan vapaamuotoisen haun kautta taloudellisin perustein alennuksia/vapautuksia kausimaksuista.

Kannatusjäsenellä ei ole velvoitteita eikä vastuita seurassa. Jäsenyys koskee aina yhtä kautta kerrallaan, eikä jatku automaattisesti.

Kannatusjäseneksi voi ilmoittautua täyttämällä oheinen jäsenhakemuslomake myClubissa.

Kannatusjäsenyys maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksuna. Jäsenedut astuvat voimaan, kun jäsen on maksanut jäsenmaksun.

Jäsenmaksut

Seuran hallitus päättää jäsenmaksuista vuosikokouksessa.

Jäsenmaksu 2024-2025 on 20€.

Kannatusjäsenmaksu 2024-2025 on 50-250€.

Jäsenmaksukausi on 1.6.-31.5. (HUOM! kaudella 2024-2025 poikkeuksellisesti 1.4.2024-31.5.2025). Jäsenen velvollisuutena on hoitaa itse vuosittain jäsenmaksu myClubin kautta.

Jäsenedut

Jäsenmaksuun kuuluvat yksityishenkilöille mm. seuraavat jäsenedut ja -palvelut:

  • 5€ alennus kaikkien harrasteliikuntaryhmien (ei koske leiritoimintaa) hinnoista. Valitse ilmoittautumisen yhteydessä jäsenalennus.
  • Ilmainen osallistuminen opengym -treenivuoroille.
  • Vapaa pääsy ja ilmainen osallistumisoikeus seuran järjestämiin kilpailuihin ja tapahtumiin
  • Jäsenmaksun maksamalla pääset myös halutessasi osallistumaan seuran päätöksentekoon
  • Yhteistyökumppaneidemme tarjoamat jäsenedut

Huomioithan, että jäsenyys on henkilökohtainen. Mikäli esimerkiksi haluatte hyödyntää koko perheenä jäsenetuuksia, tulee kaikkien kohdalta olla jäsenmaksu maksettuna.

Eroaminen

Seuran jäsenyys on voimassa, kunnes se kirjallisesti irtisanotaan. Seura voi myös katsoa eronneeksi jäsenen, mikäli hän ei ole maksanut kuluvan kauden jäsenmaksua.

Lisätietoja

Ida Puttonen, ida.puttonen@ku-68.fi / 0451201919