Sirkus ja akrobatia


Sirkus ja akrobatia 4-6v


Hauska ja iloinen harrastus, jossa lapset pääsevät tutustumaan sirkuksen ja akrobatian saloihin leikin ja vaihtuvien teemojen kautta. Tunneilla hyödynnetään erilaisia materiaaleja ja välineitä, kuten palloja, huiveja ja mattoja. Sirkusjumpassa keskiössä on ilo ja riemu, jotka siivittävät lapsen liikunnallisten leikkien ja temppuilun maailmaan. Tunti kehittää lapsen luottamusta niin itseensä kuin tovereihinsakin ja tukee lapsen kehitystä koordinaatiossa, ketteryydessä ja kehonhallinnassa.

Syyskauden hinta 70€ (n. 13 krt) ja kevätkauden hinta 80€ (n. 15 krt)


Perhesirkus 4-6v


Perhesirkus on 4-6-vuotiaiden lasten ja heidän vanhempiensa (tai muun tutun aikuisen) yhteinen harrastus. Tunneilla aikuiset harjoittelevat yhdessä lasten kanssa. Tunneilla liikutaan vauhdikkaasti tilaa hyödyntäen, harjoitellaan hauskoja akrobatiatemppuja ja sekä tutustutaan sirkusvälineisiin, kuten palloihin, huiveihin ja vanteisiin. Lisäksi luvassa erilaisia temppuratoja.

Syyskauden hinta 70€ (n. 13 krt) ja kevätkauden hinta 80€ (n. 15 krt)


Sirkus ja Akrobatia 7-11v


Pääpaino tunneilla on perusakrobatiassa ja kehonhallinan kehittämisessä erilaisten temppujen ja liikeyhdistelmien kautta. Sirkustekniikka kehittää muun muassa koordinaatiota, ketteryyttä ja liikkuvuutta, ja tukeekin mainiosti vaikkapa tanssiharrastusta! Tunnilla huomioidaan ryhmän taso ja osallistujilla on mahdollisuus esittää toiveita tuntisisältöä tai sirkuslajeja koskien. Alkeisiin aiempaa kokemusta sirkustelusta tai akrobatiasta ei siis vaadita.

Syyskauden hinta 70€ (n. 13 krt) ja kevätkauden hinta 80€ (n. 15 krt)


Ilmoittautuminen